За
хората

Вие сте програмист, администратор, QA или друг специалист, част от ИТ света днес. 100% сте се сблъсквали със схващането за „неограничените възможности“ пред Вас, 100% пощата Ви е пълна с купища предложения за работа и 100% дори приятелите Ви искат да Ви препоръчат в някоя ИТ компания.

И все пак, 100% Ви се е случвало да не харесате нито едно от тези предложения или да имате усещането, че избирате „ на сляпо“ и не разполагате с достатъчно информация за позицията, компанията, екипите, проектите и т.н. Осъзнавате, че има много кариерни предложения, но колко от тях наистина импонират на уменията, интересите и плановете Ви? Вече не се чувствате удовлетворен или „стоите на едно място“ без развитие.

В такъв случай – сега е моментът за професионална промяна. Замислихте ли се вече как да направите най-точния за Вас избор?

Through a consulting methodology, deep understanding and enough information, we can provide you with the essential information in order to make the right choice for your career development.

Чрез консултантска методология, разбиране и наличие на подробна информация, можем да осигурим необходимите съставки за взимане на правилното за Вас решение.

Концепцията на нашата услуга е базирана на индивидуален подход, който цели:

  • Задълбочено разбиране на интересите и уменията Ви.
  • Предлагане само на подходящите за Вас позиции и компании с цел удовлетвореност и реално развиване на потенциала Ви.
  • Структурирана пазарна информация, която би Ви спестила време за продължителни проучвания
  • Общуване на „един език“ с Вас и изграждане на дългосрочен контакт.
  • Подпомагане на кариерното Ви развитие във всеки един следващ етап
  • Кариерна консултация