Adventure
services

В съвместно партньорство с Българско имане организираме приключение от нов тип, което изцяло променя представите за трежър хънт, отборно забавление и решаване на логически задачи.

Подходящи за малки, средни и големи компании, игрите на Българско Имане са насочени към IT, комуникационни и компании, разчитащи на силната логическа подготовка на своите специалисти. Ако сте готови да предложите на екипите си интригуващи логически задачи, ползотворна работа в екип и дълги часове, изпълнени с иновативни пъзели, Българско Имане е правилната стратегия. С приключенията на Българско Имане получавате:

  • Адаптирани игри според нуждите на всяка компания
  • Продължителност на игрите между 2 и 30 дни, а нивото на заетост определяте Вие
  • Логически загадки и интеракция с околната среда
  • Всяка загадка може да отговаря на Вашите предпочитания, а дори и ценности на организацията Ви

Съкровищата са навсякъде около нас и ключът за намирането им може да се крие в Борисовата градина, около НДК, в Банско, в офиса ви и дори в корпоративния ви сайт

Това, което е необходимо да направите, е да заредите батерията на смартфона си, да свалите специално направено за случая Андроид приложение и да се опитате да решите всички задачи, които ще ви заведат до крайната цел – Имането. Подходът ни е индивидуален към всяка игра, компания, екип и човек, за да бъдат приключенията винаги различни.